Dzięki! Czy masz okablowanie do elektrozaworu dopływu oleju?
Który silnik posiadasz, 1.4L, 2.0L lub 2.4L?Dzięki! Czy masz okablowanie do zaworu elektromagnetycznego dopływu oleju?
2.4L 2016 GT manualnaJaki masz silnik, 1.4L, 2.0L czy 2.4L?
2013 dart limited 1.4 turbo. problemy z zapłonem.Mam prawie każdy schemat okablowania. Wyślij mi wiadomość.
Potrzebuję schematu okablowania sprzęgła, zapłonu i cewek. Próbuję zainstalować wotboxMam prawie każdy schemat okablowania. Napisz do mnie.
Który silnik???Potrzebuję schematu okablowania sprzęgła, zapłonu i cewek. Próbuję zainstalować wotbox
2.0Który silnik???
View attachment 130401
Potrzebuję schematu okablowania do systemu klimatyzacji 1972 Dart V8Mam prawie każdy schemat okablowania. Napisz do mnie.
Powinieneś wiedzieć, że ta strona dotyczy Dodge Darts z lat 2013-2016. Możesz sprawdzić na stronie For A Bodies Only Mopar Forum.Potrzebuję schematu okablowania do systemu klimatyzacji 1972 Dart V8
Czy masz schemat wyprowadzeń wiązki przewodów radia dla Dodge Dart SXT 2.4l z 2014 roku?Mam prawie każdy schemat okablowania. Napisz do mnie wiadomość.
Które radio, podstawowe, premium 1 czy premium 2?Czy masz schemat wyprowadzeń wiązki przewodów radiowych dla Dodge Dart SXT 2.4l z 2014 roku?
Uważam, że podstawowe, a także przewody głośnikowe (+ i -) znajdują się w 40-pinowej wiązce przewodów, która znajduje się za Uconnect lub w innym miejscu? Na stronie złącza Mopar znalazłem 40-pinowe, czyli zintegrowany z modułem centralny panel C4, ale żaden nie jest oznaczony jako "głośnik", a 10-pinowe złącze steruje klimatyzacją i ogrzewaniem, więc zakładam, że wiązka przewodów głośnikowych znajduje się gdzie indziej.Które radio, podstawowe, premium 1 czy premium 2?
Podstawowe ma 4 głośniki, premium 1 ma 6 głośników, a premium 2 ma 10 głośników.
Wszystkie wyprowadzenia pinów znajdują się na stronie złącza Mopar:
Mopar Connection Repair Kit
connectorrepairkit.mopar.com